Viimeisen suurpäivityksensä aiemmin keväällä vastaanottanut Terraria valmistautuu saamaan seuraavaksi viimeisen päivityksensä koskaan. Kehittäjä Re-Logic on vahvistanut, että vielä tänään torstaina 13. lokakuuta peli päivitetään pc:llä versioon 1.4.1, minkä jälkeen siihen ei ole suunnitteilla enää lisäyksiä.

1.4.1-päivitys ei enää muovaa peliä tietenkään massiivisesti, mutta tekee joukon viimeisiä lisäyksiä. Näihin lukeutuvat niin yksi uusi tekoälyhahmo, uusi joukko saavutuksia, tuore kosmeettinen asuste sekä joukko tasapainotuksia ja bugikorjauksia. Viimein peli saa myös omat lopputekstinsä Terraria-tyyliin.

Ennen päivityksen saapumista lopun aikoja voi viimeistellä lyhellä kiusoittelutrailerilla. Toistaiseksi tarkkaan tiedossa ei vielä ole, milloin suurpäivitys 1.4 saadaan muille alustoille, mutta ainakin mobiiliversion pitäisi laajentua vielä myöhemmin tänä vuonna.

Terraria täytti aiemmin keväällä jo yhdeksän vuotta. Pelin kehitys loppui itse asiassa jo kertaalleen vuonna 2012, mutta jatkui lopulta konsolikäännösten siivellä.

Lisää luettavaa