Valmistaudu loppuvuoden Pokémon-seikkailuihin erikoisella spessudemolla

Nintendo on julkaisemassa erikoisdemon Pokémon Alpha Sapphiresta ja Omega Rubysta ennen pääpelien saapumista. Luvassa on sisältöä, jota ei pääpelissä nähdä.

14.9.2014 22:47

Marraskuun 28. päivä julkaistavat Pokémon-pelit Omega Ruby ja Alpha Sapphire ovat saamassa erityislaatuisen demon ennen kauppoihin saapumistaan.

Pokémon Companyn antamien ensitietojen mukaan demo tarjoaa koettavaksi päivittyvää sisältöä, jota ei varsinaisissa pääpeleissä tulla näkemään. Kokeiluversion pelaamisessa on myös omat etunsa pääpelien kannalta, sillä siinä saatava mega-evoluutioon kykenevä pokémon ja erinäiset palkinnot ovat siirrettävissä myöhemmin Omega Rubyyn ja Alpha Sapphireen.

Hämmentävää kyllä Pokémon-demoa ei tulla näillä näkymin jakelemaan pelaajille aivan tavanomaiseen tapaan. Pokémon Companyn mukaan demon pääsee lataamaan 3DS:n eShop-kauppapaikalta erityistä koodia vastaan, eikä tiedossa ole vielä, miten kyseisen koodin voi saada.

Pokémon Companyn on määrä jakaa lisätietoja demosta lähiaikoina. Sitä odotellessa ohesta voi katsoa uusimman trailerin Omega Rubysta ja Alpha Sapphiresta.

Lähde: Pokémon Company

Lisää luettavaa