Mikäli kärsit koulrofobiasta, kannattaa syksyllä olla erittäin varovainen. Syyskuun 10. päivä niin Steamiin, Humble Storeen, GOG.comiin, App Storeen kuin myös Google Play -kauppaan rantautumassa on nimittäin pulskan ja läheisyydenkipeän klovnihahmon tähdittämä seikkailupeli Dropsy.

Dropsy on periaatteessa hyvin laajalti klassisten osoita ja klikkaa -tyyppisten seikkailupelien inspiroima seikkailu. Kuten oheinen traileri kuitenkin osoittaa, pyrkii se lähestymään genreä silti varsin persoonallisella tyylillä. Sen ohella, että pelissä piisaa nimittäin runsaasti happoisaa kuvitusta, pyrkii se myös tarjoamaan sydäntälämmittäviä hetkiä. Dropsyn eräs erikoisuuksista on muun muassa se, että seikkailun keskellä melkeinpä kaikkia pelissä vastaan tulevia asioita voi käydä halaamassa, oli kyse sitten ihmisistä, eläimistä tai vaikka jääkaapista.

Pelin ei ole määrä sisältää myöskään juuri yhtään tekstipohjaista dialogia.

Dropsy on alun alkaen Kickstarterin kautta noin 25 000 dollarilla syntynsä saanut projekti. Julkaisunsa se on saamassa Hotline Miamista ja The Talos Principlesta tutun Devolver Digitalin avustamana.

Lisää luettavaa