Intensiivinen yhteistyö voi pelastaa avaruusrakkauden syyskuussa

Tiimivetoiseen avaruusräiskintään luottava Lovers in a Dangerous Spacetime tuo rakkautta syksyyn-

20.8.2015 01:02

Yhteistyövetoista toimintaa niin pc- kuin Xbox One -pelaajille tarjoava Lovers in a Dangerous Spacetime on saanut julkaisupäivän. Torontolainen Asteroid Base -indiestudio on kolmen vuoden työurakan jälkeen saanut vahvistettua, että sen kaksiulotteinen luomus on viimein valmis opettamaan meille avaruusrakkautta 9. syyskuuta.

Noin 15 euron hintainen Lovers in a Dangerous Spacetime on suunniteltu ensisijaisesti kahden pelaajan yhtäaikaiseksi huviksi. Peli asettaa pelaajansa ohjastamaan piskuista avaruusalusta, jonka eri osien hallitseminen tapahtuu epäsuorasti liikkumalla aluksen sisällä työpisteeltä toiselle. Alus ei pysty esimerkiksi siis ampumaan ja liikkumaan hallitusti samanaikaisesti elleivät pelaajat ole sijoittuneet sen sisuksissa oikeisiin asemiin.

Vahvasta yhteistyövetoisuudestaan huolimatta Lovers in a Dangerous Spacetimea on kyllä mahdollista pelata yksinkin. Tuolloin toisen pelaajan korvaa uskollinen lemmikkihahmo, jota on mahdollista komentaa kulkemaan avaruusaluksessa aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Lisää luettavaa