Eurooppaan vähemmän lennokkaampia Splinter Cell -keräilyversioita

Euroopassa ei lennellä Splinter Cell -lentokoneilla, mutta ainakin täällä ollaan ajan tasalla.

12.3.2013 19:35

Ubisoft on vahvistanut myös Euroopan saavan joukon erikoisversioita Splinter Cell: Blacklistista. Toisin kuitenkin kuin Pohjois-Amerikassa, ei vanhalla mantereella nähdä radio-ohjattavaa lennokkia, vaan hieman maanläheisempää tavaraa.

Joukosta se hieman omalaatuisempi paketti on niin sanottu Ultimatum Edition. Se tuo mukanaan itse pelin ohella fyysisen krääsän osalta Special Ops -digitaalikellon ja Splinter Cell: Echoes -sarjakuvakirjan. Näiden lisäksi mukana nähdään myös moninpelikartat Dead Coast- ja Billionaire’s Yacht, lisävarusteita ja lisäasuste.

Yksinoikeudella Gamestopista pelaajat voivat puolestaan napata itselleen The 5th Freedom Editionin. Teräskotelossa olevan pelin lisäksi mukana nähdään edellä mainitut moninpelikartat, lisävarusteita, 24 senttiä korkea Sam Fisher -figuuri ja Echoes-sarjakuvakirja.

Kolmas erikoispaketeista on yksinoikeudella Ubisoftin Uplay-kaupassa myytävä The 5th Freedom Silver Edition. Se on muuten sama kuin Gamestopin vastaava, mitä nyt mukana nähdään hopeinen Sam Fisher -figuuri, hopeinen metallikotello ja näillä näkymin myös jotain ainutlaatuista pelisisältöä.

Kauppoihin Splinter Cell: Blacklist saadaan elokuun 22. päivä. Se julkaistaan sekä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa