Jokaisen bussikuskin unelma-/painajaispeli OmniBus on pääsemässä valloilleen ensi viikolla. Kaksihenkisen Buddy Cops -tiimin hengentuotoksen on hiljattain vahvistettu saapuvan ulos 26. toukokuuta, jolloin talla laitetaan pohjaan niin Windows-, Linux- kuin myös Mac-koneilla.

Peli on varsin raskaasti takavuosien Speed-elokuvan inspiroima tuotos. Ideana OmniBusissa olisi nimittäin ajaa jatkuvasti kiihtyvää bussia ilman toivoakaan jarrujen käytöstä. Pelaajien onneksi bussi kykenee tuhoamaan lähes kaiken mahdollisen sen tielle osuvan rakennelman, eikä hyppyreidenkää käyttöä tarvitse pelätä. Peli rohkaiseekin ideoillaan tietysti sekä vapaamuotoiseen temppuiluun että kaaoksen aiheuttamiseen, mutta löytyypä siitä yhtälailla myös ihan tarinatila ja paikallinen moninpelitukikin.

Hankkimaan OmniBusin pääsee kolmessa erilaisessa muodossa. Pelin Game of the Year Editioniksi kutsuttu perusversio kustantaa latauspalveluissa kympin ja siitä mukaansa pitäisi saada itse pelin ohella sen musiikkiääniraidan. Jos taskussa polttelee vastaavasti 7 500 dollaria eli sellaiset 6 700 euroa, voi haltuunsa saada myös erittäin rajatusti valmistetun OmniBus: Ultimate Bus Driver Editionin, johon heitetään edellä mainitun sisällön lisäksi mukaan oikean elämän bussi. Mikäli rahaa ei vastaavasti löydy ollenkaan, voi OmniBus: Free Edition olla juuri sinun juttusi.

Ohessa OmniBusin hippusen verran historiaa vääristelevä traileri. Lisätietoja pelin äärimmäisestä erikoisversiosta löytää vuorostaan sen kotisivuilta.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa