Uutuusroolipeli Zodiac saa sielunsa Final Fantasy -veteraaneilta

Tokyo Game Show -messut ovat tuoneet julki uuden taskuun sujahtavan roolipelikokemuksen, jonka kehityksessä on ollut mukana Final Fantasy -veteraaneja.

20.9.2014 12:31

PlayStation Vita ja iOS-laitteet voivat saada ensi vuonna potentiaalisesti mielenkiintoista roolipelattavaa. Ranskalaista alkuperää oleva pelitalo Kobojo on kuluvalla viikolla Tokyo Game Show -messujen yhteydessä tuonut julki pelin nimeltä Zodiac, jonka luomisessa on kerrottu olleen mukana vanhoja Final Fantasy -veteraaneja.

Etunenässä projektissa osaamistaan ovat päässeet näyttämään ainakin Final Fantasy VII:n käsikirjoittajana muun muassa tunnettu kynäniekka Kazushige Nojima sekä Final Fantasy Tactics -säveltäjä Hitoshi Sakimoto. Pääasiallinen pelin kehitys on tapahtunut kuitenkin Skotlannista käsin.

Hieman Child of Lightin ja Valkyrie Profilen tapaan seikkaileminen Zodiacissa tapahtuu sivulta kuvatuissa 2D-ympäristöissä.  Kobojo on myös vihjannut pelistä löytyvän jonkinlaisia nettiominaisuuksia, mutta niiden rooli ei ole vielä täysin selvillä.

Ohessa Zodiacin debyyttitraileri.

Lähde: Kobojo

Lisää luettavaa