Uutta roolipelattavaa Suomesta! Legend of Grimrock -konkarit paljastivat Druidstone: The Secret of the Menhir Forestin

Legend of Grimrock -konkarit työskentelevät nyt osana uutta studiota, jolta odotettavissa on pc-roolipeli Druidstone: The Secret of the Menhir Forest.

10.4.2017 17:58

Uusi suomalainen tietokoneroolipeli Druidstone: The Secret of the Menhir Forest on paljastunut. Pelin takaa löytyy pieni espoolainen pelitalo Ctrl Alt Ninja, joka muodostuu useasta Legend of Grimrock -pelejä tehneen Almost Human -studion konkareista.

Grimrockista poiketen Druidstone on lintuperspektiivistä kuvattu rooliseikkailu, jonka maailma rakentuu satunnaisuuden kautta. Pelin taistelut ovat nyt myös ruutu- ja vuoropohjaisuuteen luottavia taktisia koitoksia. Mukaan luvataan kyllä jonkinlaista tutkiskeluakin, eikä resurssejakaan hengissä pysymistä varten ole tarjolla mitenkään yltäkylläisesti.

Satunnaisuuteen luottavista elementeistä huolimatta Druidstonesta löytyy kyllä ihan mukaansatempaavaksi lupailtu tarinakin. Sen keskiössä nähdään uudelleensyntynyt druidi, joka hämärän muistinsa johdattelemana ajautuu vaeltamaan läpi mystistä metsää.

Kehitteillä Druidstone on ollut viime syksystä alkaen ja sen on määrä saapua pc:lle toistaiseksi vielä määrittelemättömänä ajankohtana. Vaikka peliä ei kehitetäkään Almost Human -nimen alla, on kyseisenkin yhtiön kerrottu olevan edelleen kyllä olemassa. Pelejä sillä ei kuitenkaan ole parhaillaan työn alla.

Lähde: Druidstone (kotisivu)

Lisää luettavaa