Uutta kuosia konsolin pintaan – Microsoft paljasti viralliset Xbox Series X -konsolikääreet

Haluatko koristaa Xboxisi Starfieldillä tai maastokuviolla?

22.8.2023 07:01

Xbox Series X -pelaajat pääsevät pian koristelemaan konsoleitaan virallisilla lisävarusteilla.

Microsoft on esitellyt Xbox Series X -konsolipinnat. Konsolin mittoihin suunnitellut kääreet koostuvat kiinteistä kangaspäällysteisistä paneeleista, jotka kiinnitetään konsolin ympärille. Kääreiden sisäpinta on päällystetty silikonilla, mikä auttaa niitä pysymään paikallaan. Kääreet on suunniteltu jättämään Xbox Series X:n ilmanvaihtoaukot vapaaksi, jolloin niillä ei ole vaikutusta konsolin suorituskykyyn.

Kääreet julkaistaan aluksi kolmessa eri kuosissa. Ensimmäistä kuosia koristaa parin viikon päästä ilmestyvän Starfield-roolipelin teema. Kaksi muuta kuosia on väritetty sini- tai valkoharmaalla maastokuviolla, jotka sopivat yhteen Arctic Camo- ja Mineral Camo -ohjainten kanssa.

Starfield-kuvioitu Xbox Series X -konsolikääre julkaistaan 55 euron hinnalla 18. lokakuuta. Maastokuvioiduista kuoseista Eurooppaan tulee saataville ainakin aluksi vain siniharmaa Mineral Camo, joka ilmestyy 14. marraskuuta 50 euron hintaan. Molemmat konsolipintamallit ovat ennakkotilattavissa nyt Xboxin verkkokaupasta.

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa