Uusitussa Majora’s Maskissa kalastellaan ja kohdataan uudistettu pomotaistelu

The Legend of Zelda: Majora's Mask kokee muutamia muutoksia 3DS:llä. Muun muassa kalastus tulee onnistumaan viimein maailmanlopun uhatessakin.

16.11.2014 14:20

The Legend of Zelda -pelisarjan tuottaja Eiji Aonuma on tarjonnut hieman lisäyksityiskohtia siitä, mitä kaikkea uutta 3DS:lle viikko sitten paljastettu Majora’s Maskin uusioversio onkaan pitämässä sisällään.

Haastattelussaan japanilaisen Famitsu-lehden kanssa Aonuma tarkensi, että Nintendo on ennen kaikkea halunnut tehdä uusioversiosta helpommin ymmärrettävämmän kuin alkuperäisestä pelistä. Esimerkiksi siis ideoita, joita peli ei aiemmin välttämättä edes selittänyt, tullaan jatkossa nostamaan nyt paremmin esiin.

– Emme tehneet pelistä helpompaa. Mukana ei ole mitään ylimääräisiä vihjeitä, jotka auttavat sinua, kun et tiedä mitä tehdä. Pelistä löytyy kuitenkin monenlaisia muita mekanismeja, jotka uskon teidän huomaavan, Aonuma kertoi peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan.

Muutama isompi muutos näyttää kuitenkin myös mahtuneen uusioversioon. Famitsun haastettelussa Aonuma paljasti ainakin, että yksi Majora’s Maskin pomotaisteluista on laitettu jollain tapaa uusiksi. Uusioversion myötä Majora’s Maskissa päästään lisäksi vihdoin myös kalastamaan.

Hieman erikoisempana yksityiskohtana Aonuma on lisäksi paljastanut, että uusi Majora’s Mask tulee olemaan jollain tapaa erilainen kokemus, kun sitä pelaa Eurooppaan ensi vuoden aikana saapuvilla uusilla 3DS-malleilla. Tuottaja ei ole vielä tarkemmin vihjannut, mitä voisikaan olla luvassa, joskin hän kyllä jo vahvisti, ettei peli tule uusilla 3DS-malleilla näyttämään graafisesta paremmalta kuin muilla malleilla.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D julkaistaan Euroopassa keväällä.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa