Uusin Senran Kagura -ninjatyttöpeli joutuu lännessä osin leikellyksi ja myöhästyy – syynä Sonyn uusi käytäntö

Senran Kagura -uusioversiota leikellään PS4:llä lännessä.

13.10.2018 13:03

Toimintapeli Senran Kagura Burts Re:Newal myöhästyy lännessä  PlayStation 4:lle ja pc:lle alkujaan syksyksi kaavailtu julkaisu siirtyy molemmilla alustoilla ”jossain määrin”, sillä XSEED Games on joutunut poistamaan PS4-versiosta sen interaktiivisen Intimacy-tilan.

XSEED kertoo tehneensä poiston, sillä se kunnioittaa alustan haltijan toiveita.

Intimacy-tila on useasta aiemmasta Senran Kagura -pelistä löytyvä osuus, jossa pelien ninjatyttöjä on päässyt sekä kähmimään että katselemaan erilaisissa asusteissa ja asennoissa. XSEED-tuottaja Tom Lipschultzin mukaan Re:Newalin kohtaamaan poistoon on johtanut Sonyn uusi käytäntö. Lipschultz uskoo, että ongelma johtuu nimenomaan tilan interaktiivisista aktiviteeteista, vaikka hahmojen ikä on tuskin sekään auttanut asiaa.

Steam-versiossa tila on ennallaan. Myös Re:Newalin Steam-julkaisua on kuitenkin lykätty.

Aiemmin Sony on ollut väliintulijan asemassa myös luolastoseikkailu Omega Labyrinth Z:n länsijulkaisun kanssa. Kyseinen peli jätettiin lopulta julkaisematta kokonaan lännessä, sillä julkaisija PQube ei halunnut lähteä muokkaamaan peliä.

Senran Kagura Burts Re:Newal on eräänlainen uusioversio 3DS:llä aiemmin nähdystä Senran Kagura Burstista. Sivulta kuvatun toiminnan sijaan uusi peli on rakennettu 3D-seikkailun varaan.

Lähde: XSEED Games (Twitter), Tom Lipschultz (Twitter)

Lisää luettavaa