Uusin Rainbow Six -peli ”ei toiminut”, ”täytyi tehdä uusiksi”

Rainbow 6: Patriotsista ei ole juuri kuulunut mitään, sillä pelin kehitys täytyi Ubi-pomon mukaan käynnistää uudelleen epäonnistuneen alkuperäisidean jälkeen.

14.12.2013 00:15

Vuonna 2011 julkistettu räiskintäpeli Rainbow 6: Patriots on elänyt pitkään hiljaiseloa ja nyt eräänlainen syykin siihen on selvinnyt. Ubisoftin amerikkalaispomo Laurent Detoc valaisi hiljattain viihdesivusto IGN:n haastattelussa, ettei pelin alkuperäinen idea yksinkertaisesti ottanut toimiakseen, minkä myötä jarrut täytyi iskeä kehityksen kanssa lopulta aina pohjaan asti.

– Meillä oli ydintiimi, jolla oli hyvä visio. He aloittivatkin työt ja sitten peli ei toiminutkaan. Näin ollen he ovat joutuneet aloittamaan alusta, Detoc kuvaili Patriotsin kehityksen kulkua.

Ulkomaailmalle ei ole vielä selvää, mihin suuntaan Patriots on uusiostartin myötä lähtenyt. Detocin mukaan peli voitaisiin tarvittaessa kuitenkin jopa vielä irrottaa Rainbow Six -sarjasta tyystin, mikäli pelin uusi muoto antaa moiselle teolle vain tarvittavan syyn.

Viimeksi Ubisoft puheli hieman enemmän Patriotsista kesällä, jolloin yhtiön markkinointipomo Tony Key antoi ymmärtää, että pelin kehitys olisi siirtynyt PlayStation 3:lta ja Xbox 360:ltä uusille konsoleille. Myös Detoc antaa ymmärtää, että pelin tulevaisuus olisi kiinni uusissa alustoissa. Mikäli tosin uusikaan versio ei ota onnistuakseen, on Detocin mukaan mahdollista, ettei peliä välttämättä nähdä kaupoissa missään muodossa koskaan.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa