Uusin Need for Speed ja UFC-peli saivat anteliaan demon – pelaa 10 ja 5 tuntia ilmaiseksi

EA tarjoilee suurehkoa maistiaista uusimmasta Need for Speedista ja UFC-pelistään.

6.7.2016 18:41

Electronic Arts on julkaissut kohtalaisen anteliaat kokeiluversiot uudesta Need for Speedista sekä UFC 2 -taistelupelistään. 

Uusi Need for Speed -demo on ladattavissa julkaisijan Origin-kauppapaikalta ja se tarjoaa mahdollisuuden lähteä ajelemaan pelin kokoversion kaduilla kymmenen tunnin ajan. Mikäli itse pääpelin sattuu kokeiluversion testailun jälkeen myös vielä ostamaan, pääsee pelaamista jatkamaan siitä, mihin demossa jäi.

Demon kymmenen tunnin aikaraja lasketaan nimenomaan sen mukaan, miten kauan peli on käynnissä. Pelaajat voivat siis jakaa demon peluuta useampaan päivään näin halutessaan.

UFC 2:n kokeiluversio on vastaavasti saatavilla sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle aina heinäkuun 11. päivään asti. Myös se tarjoaa kokeiltavaksi pelin kokoversion, joskin kymmenen tunnin sijasta mätkimään päästään viiden tunnin ajan.

Sekä Need for Speedin pc-versio että myös UFC 2 ovat olleet saatavilla aina viime maaliskuusta asti. Pc:n Need for Speed julkaistiin aikoinaan kuukausia konsoliversioita myöhemmin, sillä kehittäjä Ghost Games kertoi haluavansa saada pelin vastaamaan varmasti pc-pelaajien teknisiä odotuksia.

Lähde: EA

 

Lisää luettavaa