Uusin Mortal Kombat X -taistelija on leijuvaa sorttia

Ermac on viimeisin Mortal Kombat X:ään lisätty taistelija. Hahmo paljastettiin NetherRealmin Twitch-lähetyksessä.

30.1.2015 01:10

NetherRealm Studios on julkistanut jälleen yhden taistelijan Mortal Kombat X:ään. Viimeisin turpajuhliin mukaan loikkaava kamppailija on Ultimate Mortal Kombat 3:ssa aikoinaan virallisen debyyttinsä tehnyt Ermac.

Ermacin paljastus tapahtui osana NetherRealmin torstaiyönä järjestämää Twitch-verkkolähetystä. Siinä hahmo paljastettiin ensin oheisella trailerilla, minkä jälkeen kehittäjät esittelivät myös hieman tämän spectral-, master of souls- ja mystic-taistelutyylejä.

Taistelutyyleillä hahmon voi laittaa keskittymään joko levitaatiovetoiseen liikkumiseen, telekineettisiin hyökkäyksiin tai sielupalleroiden viskomiseen.

Aiemmin viikolla myös Reptilen paljastettiin olevan mukana Mortal Kombat X:ssä. Kaksikon paljastuminen saman viikon aikana on varsin osuva tempaus NetherRealmilta, sillä aikoinaan monet uskoivat Ermacin olleen Reptilen tapaan piilotettu taistelija alkuperäisessä Mortal Kombatissa. Spekulaatiot hahmon olemassaolosta saivat syntynsä pelistä löydetyistä ”ERMACS”-nimeä kantaneista tilastoista, joiden aiheuttama huhumylly kasvoi lopulta niin massiiviseksi, että kehittäjät päätyivät luomaan hahmon osaksi sarjaa.

ERMACin eli ”error macron” todellinen rooli osana alkuperäistä Mortal Kombatia oli auttaa pelin kehittäjiä pitämään silmällä mahdollisia ohjelmointivirheitä. Sitä ei tarkoitettu siis ainakaan suoraan pelaajien nähtäväksi.

Lähde: NetherRealm Studios (Twitch)

Lisää luettavaa