Uusin Minecraft: Story Mode -traileri pohjustaa palikkaseikkailun tarinaa

Minecraft: Story Moden tarina on saanut pohjustusta tuoreella trailerilla pelin julkaisun ollessa enää noin viikon päässä.

4.10.2015 23:00

Telltale Gamesin uusi seikkailupeli Minecraft: Story Mode käynnistyy ensi viikolla ensimmäisen episodinsa voimin, joten nyt jos koskaan voi olla hyvä hetki tutustua pelin taustatarinaan. Tässä apua onkin saapunut nyt tarjoamaan pelin viimeisin traileri kaikessa kulmikkaassa loistossaan.

Telltalelle tyypilliseen tapaan Minecraft. Story Mode on koostumassa kaikkiaan viidestä episodista. Episodeista ensimmäinen kantaa nimeä The Order of the Stone ja se auttaa tutustuttamaan varsinkin pelin sankariin Jesseen, jonka sukupuolen pelaajat pääsevät tällä kertaa peräti itse valitsemaan. Valinnasta riippuen hahmon ääninäyttelijänä kuullaan joko Patton Oswaltia tai sitten Catherine Taberia.

Pelaamaan Minecraft. Story Modea päästään ensi viikolla niin Windows- ja Mac-koneilla, PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla, Xbox Onella, Xbox 360:llä ja mobiililaitteille. Ajan myötä peli saadaan myös vielä Vitalle ja Wii U:lle.

Lisää luettavaa