Uusi Humble Mozilla Bundle -niminen pelipaketti on saapunut myyntiin Humblebundle.com-sivustolle. Tuttuun tyyliin paketin voi käydä ostamassa juuri siihen hintaan, mikä tuntuu itsestä hyvältä, mutta sisällöltään Humble Mozilla Bundle poikkeaa kuitenkin hieman siitä, mitä Humble Bundlelta on totuttu odottamaan.

Humble Mozilla Bundlen suurin koukku on se, että kaikkia siinä myytäviä pelejä voi pelata suoraan verkkoselaimella. Pelien peluu ei vaadi mitään erillisiä liitännäisiä tai asennusohjelmia, vaan ne on ainoastaan ladattava koneelleen, minkä jälkeen niitä on mahdollista pelata esimerkiksi uusimmalla Chromen ja Firefoxin versioilla.

Selainpeluun myötä kunkin pelin pitäisi pyöriä kätevästi niin Windows-, Linux- kuin OS X -koneilla. Huomioida kuitenkin sopii, että käytettävästä koneesta on silti löydyttävä tarpeeksi puhtia pelien pyörittämistä varten. Jos selaimella pelaaminen epäilyttää, tarjoaa Humble Bundle parhaillaan etusivullaan mahdollisuuden kokeilla pelien selainversioita demojen muodossa.

Mikäli selainpeluu ei kiinnosta pätkääkään, jaetaan Humble Mozilla Bundlen peleistä edelleen myös esimerkiksi Steam-koodeja paketin ostajille.

Humble Mozilla Bundle pitää oletuksena sisällään pelit Super Hexagon, Aaaaa! for the Awesome, Osmos, Zen Bound 2 ja Dustforce DX. Mikäli paketista maksaa enemmän kuin kuluttajat ovat siitä keskimäärin maksaneet, saa mukaan myös Voxatronin, FTL: Advanced Editionin ja myöhemmin paljastuvan mysteeripelin. Maksamalla yli kahdeksan dollaria (reilut kuusi euroa) saa mukaan myös Democracy 3:n.

Paketti on jaossa kaksi viikkoa. Sen ostamalla rahansa voi laittaa menemään niin pelien kehittäjien, Humble Bundlen kuin myös hyväntekeväisyyden suuntaan. Hyväntekeväisyysrahat menevät tällä kertaa Mozillan, CodeNow’n ja Maker Education Initiativen kassaan.

Lisää luettavaa