Uusin Five Nights at Freddy’s -peli hämmentää faneja äklösöpöydellään

Five Nights at Freddy's on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen sitten viime näkemän.

31.10.2015 12:00

Säikyttelykauhustaan tuttu Five Nights at Freddy’s on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen.

Viime kuussa julkistettu, alkuperäisten FNAF-kauhupelien universumiin sijoittuva FNAF World -roolipeli on saanut ensimmäisen trailerinsa. Pelaajia ennen raa’asti riivanneet robottieläimet esiintyvät roolipelissä täydessä, imelänsuloisessa loistossaan, ja teoksen yleisilmekin on huomattavasti totuttua pirteämpi. 

– Ne ovat väijyneet teitä. Ne ovat pelotelleet teitä. Ne ovat vainonneet teitä. Mutta nyt… ne ovat söpöjä, video läväyttää ruudulle painostavan musiikin saattelemana.

Trailerilla nähdään jonkin verran materiaalia pelin raakaversion taistelujärjestelmästä, ja itse pelin nimikkohahmo Freddy Fazbearin voi bongata videolta tallustelemasta lelumaisessa metsässä. Söpö ulkomuoto on videon kommenttiosion perusteella kuitenkin herättänyt jonkin verran epäilyksiä fanien keskuudessa, ja moni povaakin FNAF Worldin muuttuvan pelin mittaan enemmän edeltäjiään muistuttavaksi kauhusirkukseksi siitä huolimatta, että sen kehittäjä Scott Cawthon on kertonut tahtovansa luoda tällä kertaa jotain erilaista.

Omat mielipiteensä trailerista voi muodostaa katsomalla sen alta.

FNAF World ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden puolella.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa