Uusimman Fable-seikkailun julkaisupäivä hiipi julkisuuteen (päivitetty)

PÄIVITETTY: Microsoftin ilmoittama Fable Legends -julkaisupäivä on osoittautunut virheelliseksi.

16.7.2015 18:22

Päivitys kello 21.15: Microsoft on kertonut pelilehti Game Informerille, että oheisessa videossa nähty päivämäärä olisi virheellinen. Yhtiö onkin pahoitellut mahdollisesti aiheuttamaansa sekaannusta.

Alkuperäinen uutinen: Microsoft näyttää paljastaneen hyvinkin salakavalasti julkaisupäivän Xbox Onelle ja Windows 10:lle kehitetylle Fable Legendsille. Yhtiön uudella Comic-Con-messuja käsittelevällä videolla on nähtävissä tieto, että pelin pitäisi saapua pelattavaksi lokakuun 13. päivä.

Oletettavasti kunnollinen vahvistus päivämäärälle saadaan vielä lähiaikoina.

Saapuessaan Fable Legends tulee olemaan ladattavissa ja periaatteessa myös pelattavissa ilmaiseksi. Pelistä tulee toki löytymään mikromaksuja, mutta Microsoftin mukaan luvassa on tästä huolimatta silti reilu pelikokemus. Tietysti Xbox Onella peli myös vaatii Xbox Liven kultajäsenyyden.

Fable Legendsin on määrä olla myös yksi ensimmäisiä pelejä, joita Xbox One- ja Windows 10 -pelaajat voivat pelata keskenään netissä. Vastaavanlaista ominaisuutta on luvattu myös jo esimerkiksi Killer Instinctiin, kunhan se nyt ensin vain saa Windows 10 -versionsa.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa