Uusien Pokémon-pelien erikoisdemo lähestyy – näin voit sen napata

Nintendo-tuotteita Suomeen maahantuova Bergsala tarjoaa innokkaille taskuhirviöfaneille mahdollisuuden ottaa kokeilunsa Pokémon Omega Rubyn ja Alpha Sapphiren erikoisdemon.

26.9.2014 15:44

Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire -peleistä teetetty pelattava erikoisdemo on saavuttamassa Suomen. Nintendon täkäläinen maahantuoja Bergsala on vahvistanut jakavansa innokkaille pelaajille lokakuusta alkaen joukon koodeja, joilla kyseisen demon voi käydä lataamassa itselleen 3DS:n eShopista.

Omaa demokoodiaan voi kirjoitushetkellä pyydellä Nintendo Suomen -kotisivuilta. Pyynnön kanssa ei välttämättä kannata vitkastella, sillä Bergsalan mukaan koodeja on jaossa rajoitettu määrä.

Uusimpien Pokémon-pelien demo julkistettiin aiemmin syyskuussa. Tuleva kokeiluversio tulee olemaan siinä mielessä erikoinen, että se päästää pelaamaan sisältöä, jota ei itse pääpeleissä nähdä. Demoa pelaamalla pelaajat voivat lisäksi ansaita jo ennakkoon itselleen sekä mega-evoluutioon kykenevän taskuhirviön että myös joukon tavaroita, jotka voi siirtää halutessaan käytettäväksi joko Omega Rubyyn tai Alpha Sapphireen.

Julkaisunsa Pokémon Omega Ruby ja Alpha Sapphire ovat saamassa Euroopassa 28. päivä marraskuuta. Pelit ovat uusioversioita alkujaan Game Boy Advancella nähdyistä Pokémon Ruby– ja Sapphire-peleistä.

Lisää luettavaa