Uusia vastustajia, otuksia ja työmahdollisuuksia – Pokémon Sword ja Shield näyttäytyivät taas trailerin ja lisäinfon merkeissä

Tuoretta pelikuvaa ja infoa on taas tarjolla uusista Pokémon-peleistä.

7.8.2019 16:05

Pokémon Swordin ja Shieldin esittely on jatkunut tuoreen trailerin voimin.

Viimeisin video keskittyy isosti varsinkin uutuuspelien taskuhirviötarjontaan. Esille on noussut niin ulkoasuaan ja tyyppiään kesken ottelujen vaihtava Morpeko kuin myös joukko uusiksi laitettuja vanhempia hirviöitä. Galar-alueella kohdattavat Weezingit näyttävät esimerkiksi ryhtyneet teollisuuspohatoiksi, kun taas Galarin Zigzagoonit ovat tavanomaista synkempiä tapauksia, joilla on kokonaan uusi kolmas kehitysmuoto.

Uusista vastustajista on saatu yhtälailla vilaus. Haastetta pelaajalla tarjoavat varsinkin tämän kanssa suorassa kilpailussa olevat Bede ja Marnie, joista jälkimmäisellä on vielä kokonaan oma Team Yell -niminen ärhäkkä faniryhmänsä.

Trailerin ulkopuolella The Pokémon Company on esitellyt vielä tuoreen Poké Jobs -järjestelmän. Se tarjoaa mahdollisuuden lähettää taskuhirviöitään erilaisiin työtehtäviin, mikä antaa näille kokemusta ja mahdollisuuden ansaita ylimääräisiä erikoisesineitä.

Pokémon Sword ja Shield julkaistaan Switchille 15. marraskuuta.

Lähde: The Pokémon Company

Lisää luettavaa