Uusia tiloja, karttoja ja leluja – tätä kaikkea on Call of Duty: Modern Warfaren ja Warzonen uusi kausi

Keskiviikkona laitetaan taas hösseliksi tuoreella Call of Duty -kaudella.

7.4.2020 19:49

Call of Duty: Modern Warfaren ja Warzonen kolmas sisältökausi on paljastettu virallisessa kapasiteetissa. Tuoreella trailerilla tarjolla on yleismääräinen katsaus kaikkeen luvassa oleviin lisäyksiin, minkä ohella Activisionin peliblogi on luetellut kauteen kuuluvia lisukkeita.

Jo heti keskiviikkona 8. huhtikuuta luvassa on kolme uutta perinteisempää moninpelikarttaa, tuore Warzone-pelimuoto, lisäaseita, tuore operaattori ja ajoneuvokuoseja. Lisäkartat ovat Call of Duty 4:n Backlot-karttaan pohjautuva Talsik Backlot, tuoreempi tuttavuus Hovec Sawmill ja pelissä jo nähdyn Aniyah Palacen tiivistetty Aniyah Incursion -versio.

Uusia aseita ovat vuorostaan puoliautomaattinen pistooli Renetti sekä neuvostotyylinen tarkkuuskivääri SKS. Warzone-puolta pidetään tuoreena vastaavasti neljän hengen ryhmiä tukevalla Quads-tilalla. Tietysti uusi taistelupassikin tuodaan saataville.

Myöhemmin kauden aikana luvassa on vielä lisää operaattoreita, uusi moninpeli- ja Gunfight-kartta ja Demolition- ja Gun Game Realoadedin kaltaisia lisätiloja. Warzoneakin päivitetään varsinkin löydettävissä olevan varustetarjonnan muodossa ja lisätiloilla.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa