Pokémon Unite suuntaa nyt keskiviikkona Android- ja iOS-laitteille, minkä myötä taskuhirviöiden oma verkkopohjainen areenatoimintapeli laajenee sisällöllisesti ja ominaisuuksiltaan.

Uusien alustojen myötä keskeistä tietysti on, että Switch- ja mobiilipelaajat pääsevät pelaamaan keskenään toisiaan vastaan cross-play-ominaisuudella. Tunnusten linkittäminen molemmille alustoille on sekin mahdollista, eli omaa edistymistä pääsee kartuttamaan halutessaan niin Switchillä kuin mobiilaitteilla.

Uusia taisteluissa strategisesti käytettäviä erikoisesineitä saadaan niitäkin avattavaksi niin kuin myös tuoreilla kosmeettisillä lisillä kyllästetty Battle Pass. Erikoisasesineiden parantelun mahdollistavien enchancer-tehosteiden luvataan niidenkin saapuvan paremmin kaikkien pelaajien ulottuville tuoreiden erikoistapahtumien myötä, kun taas tiimipelaamisesta kiinnostuneet voivat luoda Pokémon Unitessa vastaisuudessa omia klaanimaisia Unite Squad -joukkueita

Lähitulevaisuudessa myös uusi taskuhirviökaksikko Sylveon ja Mamoswine ovat liittymässä peliin. Toistaiseksi kehittäjät antavat kuitenkin ymmärtää, etteivät lisähirviöt ehdi vielä mukaan kamppailuun mobiilijulkaisun myötä. Kaksikko on silti esillä jo oheisella uutuustrailerilla, joka esittelee muitakin edellä mainittuja lisäyksiä.

Lähde: Pokémon Unity (kotisivu)

Lisää luettavaa