Uusia hahmoja, kenttiä, hiomisia – Super Street Fighter IV mätkii vahvasti tulevaisuudessakin (päivitetty)

Capcom jatkaa Super Street Fighter IV:n laajentamista vuonna 2014 ainakin niin uusilla korjauksilla, hahmoilla kuin kentilläkin.

15.7.2013 08:33

Super Street Fighter IV:n aika maan päällä ei ole loppumassa vielä vuosienkaan taivalluksen jälkeen. Osana Las Vegasissa järjestettyä Evolution 2013 -taistelupelitapahtumaa pelitalo Capcom ilmoitti, että se on tuomassa jälleen uuden suuremman laajennuksen peliin vuoden 2014 alussa.

Merkittävä kaistale tulevasta sisällöstä on koostumassa sekä kuudesta uudesta kentästä että viidestä uudesta hahmosta. Tuoreista taistelijoista julki tuotiin jo niin Poison, Rolento, Hugo kuin myös Elena, kun taas viidennen persoonan on kerrottu olevan hahmo, jota ei ole aikaisemmin Street Fighter -peleissä nähty.

Viilaukset luonnollisesti ovat myös osa pakettia. Esimakua pelihahmojen kokemista muutoksista voi lukaista Capcom Unity -sivuston blogikirjoituksesta.

Vaikka uudet hahmot ovat erityisen tuttuja jo viime vuonna nähdyn Street Fighter X Tekkenin pelaajille, lupaa Capcom, ettei hahmoja ole siirretty kyseisestä pelistä suoraan Super Street Fighter IV:ään. Hahmojen pitäisi sen sijaan ollaan nimenomaan mukautettu Superin tyyliin, minkä ohella luvassa on myös uusia liikkeitä ja animaatioita.

Capcom on tarjoamassa pelaajille parikin erilaista mahdollisuutta hankkia uuden version pelistään. Jo Super Street Fighteria mättäneet voivat hankkia laajennuksen ostamalla sen digitaalisesti noin 15 euron hintaan, mutta mahdollista myös on, että koko Super Street Fighter IV:n uusine lisineen voi ostaa fyysisenä tai digitaalisena pakettina noin 40 eurolla. Näin ostamalla pelaajat saavat käyttöönsä myös kaikki peliin tähän mennessä lisäsisältönä myydyt asustepaketit ilman lisäveloituksia.

Laajennuksen virallinen nimi on määrä paljastaa uuden trailerin ohella myöhemmin sunnuntaina Las Vegasin aikaan. Jo nyt Capcom on kuitenkin vahvistanut, että uudistukset saapuvat niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle.

Päivitys 15.7. kello 11.34: Capcom on vahvistanut kutsuvansa pelin uutta versiota Ultra Street Fighetr IV:ksi. Trailerin siitä voi kurkata tästä.

Lähde: Shoryuken

Lisää luettavaa