Uusia alueita, varusteita ja muuta – konsoli-Minecraft sai toistaiseksi suurimman päivityksensä

Minecraft on laajentunut konsoleilla toistaiseksi pelin suurimmalla päivityksellä.

20.12.2015 05:15

Uusi päivitys on rantautunut Minecraftin PlayStation 4-, Xbox One-, PlayStation 3- ja Xbox 360 -versioihin. Versionumeroa 1.8.8 kantava kokonaisuus on tähän mennessä toistaiseksi suurin konsoli-Minecraftiin tuotu päivitys, minkä myötä pelin pitäisi vastata konsoleilla nyt aina vain enemmän Minecraftin pc-versiota.

Päivitys lisää peliin jälleen sekä kokonaisen joukon uutta sisältöä että myös muutamia lisäominaisuuksia. Mukaan peliin on saatu tällä kertaa niin uusia palikkatyyppejä ja biomeja kuin myös aina vain enemmän varusteita ja pelimaailmassa eleleviä asukkaita. Jatkossa peli tarjoaa konsoleilla myös mahdollisuuden esimerkiksi kalastella aarteita ja tehdä lumouksia lapislatsuleiden voimin.

Kokonaisuudessaan listan uudistuksista löytää ruotsalaiskehittäjä Mojangin blogista. Videomaistiaisia päivityksestä antaa lisäksi alle upotettu traileri.

1.8.8-päivityksen on lähiaikoina määrä saapua vielä myös Minecraftin Vita-versioon. Hiljattain julkaistu Wii U:n Minecraft-versio joutuu sen sijaan odottamaan uutta päivitystä hieman kauemmin, sillä tarkoituksena Mojangilla ja Minecraftin konsoliversioista vastaavalla 4J Studiosilla olisi laajentaa peliään Nintendon alustalla vasta ensi vuoden puolella.

Lisää luettavaa