Uusi Zelda saapuu ensi kuussa – tuottaja esitteli peliä yleisölle

Eiji Aonuma piipahti New Yorkin Comic Conissa puhumassa The Legend of Zelda: A Link Between Worldsista.

24.10.2013 07:29

Maineikkaan The Legend of Zelda -pelisarjan uusin osa saapuu vajaan kuukauden kuluttua, kun The Legend of Zelda: A Link Between Worlds julkaistaan Nintendo 3DS:lle 22. marraskuuta.

Nyt sarjan arvostettu tuottaja, Eiji Aonuma, on esitellyt Nintendon tulevaa peliä New Yorkissa järjestetyssä Comic Con -tapahtumassa.

Aonuma kertoi muun muassa Linkin kyvystä muuttua maalaukseksi ja siten liikkua seinissä sekä pelin rakenteesta, joka eroaa sarjan perinteistä. Pelissä voi joko ostaa tai vuokrata erikoisesineitä ja eteneminen on aiemmista osista vapaampaa.

A Link Between Worldsin tekee eritoten mielenkiintoiseksi se, että peli sijoittuu klassisen SNES-seikkailu The Legend of Zelda: A Link to the Pastin maailmaan. Videossa Aonuma puhuu haasteista, joita 2d-maailman luominen uudestaan kolmiulotteisuuteen pitää sisällään.

Puhetta riittää lisäksi pelin kahdesta erilaisesta maailmasta ja mahdollisesta The Legend of Zelda: Majora’s Maskin uusintaversiosta. Eiji Aonuman esittelyn kohokohdat ovat nähtävillä alla olevasta videosta.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds julkaistaan Nintendo 3DS:lle 22. marraskuuta.

Lähde: Nintendo Life

Lisää luettavaa