Uusi virtuaalinen Marvel-korttipeli esiteltiin – vastuussa entiset Hearthstone-avaintekijät

Tulossa mobiililaitteille ja pc:lle.

19.5.2022 19:17

Vanhojen Heartstone-avainkehittäjien viimeiset nelisen vuotta työstämä Marvel-peli on julkistettu viimein virallisesti. Kyseessä on nopeatempoisia verkko-otteluita lupaava korttipeli Marvel Snap, joka on kehitteillä niin mobiililaitteille kuin pc:lle.

Marvel Snapissa pelaajat rakentavat itselleen pakkoja tutuista Marvel-sankareista sekä -vihollisista ja taisteluttavat näitä sitten otteluissa, joissa pelaajat suorittavat vuoronsa käytännössä samanaikaisesti ilman odottelua. Tarkoituksena otteluissa olisi kamppailla kosmisten kuutioiden ja kolmen pelialueelle asetetun alueen hallinnasta, joilla on käytettävissä olevien korttien ohella omat erilaiset erikoisefektinsä. Taistelemisen tuoksinnassa tarjolla on myös mahdollisuus ”snäpätä” vihollisensa taistelujen panosten korottamiseksi, mikäli pelaaja kokee voittonsa erityisen todennäköiseksi.

Nopeatempoisen luonteensa johdosta Marvel Snapissa rakennettavat pakat koostuvat 12 kortista. Kaikkiaan erilaisia kortteja peliin luvataan julkaisussa noin 150 erilaista.

Pelin ensiesittely on katsottavissa oheisella videolla.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Marvel Snapille ei ole toistaiseksi julkistettu. Pelistä on tarkoitus järjestää kuitenkin suljettuja betoja vielä lähitulevaisuudessa varsinaisen julkaisun valmistelua varten. Ainakin näin alkuun Android-betaan voi ilmoittautua mukaan pelin kotisivuilla.

Peliä kehittävän Second Dinner -studion riveissä vaikuttavat muun muassa Heartstonen ohjaajana aikoinaan tunnettu Ben Brode, tuottaja Yong Woo ja taiteilija Jomaro Kindred. Julkaisijana Marvel Snapin taustalla toimii hongkongilaistaustainen Nuverse.

Lisää luettavaa