Uusi Tony Hawk -peli vahvistettu konsoleille

Tony Hawkin ja Activisionin yhteistyö jatkuu. Ensi vuonna kauppoihin pitäisi rantautua uusi konsolipeli.

8.11.2014 04:45

Skeittilegenda Tony Hawk on luomassa uutta konsolipeliä yhdessä Activisionin kanssa. Hawk itse on kertonut asiasta omalla Twitter-tilillään, minkä ohella myös Activision on vahvistanut projektin olemassaolon.

Toistaiseksi uudesta konsolipelistä vain tiedetään, että sitä tavoitellaan markkinoille ensi vuodeksi. Edes kehitystiimistä ei ole varmuutta.

Myös uusi mobiilipeli on kehitteillä Tony Hawkin ja Activisionin yhteistyönä. Kyseessä ei näillä näkymin ole myöskään aiemmin tänä vuonna julkistettu Tony Hawk’s Shred Session, sillä sekä Activision että Tony Hawk ovat kertoneet pelin olevan jäissä.

Viimeisin Tony Hawk -nimeä kantanut konsolipeli nähtiin vuonna 2012 Tony Hawk’s Pro Skater HD:n muodossa. Peliä markkinointiin alkuperäisten Tony Hawk -pelien eräänlaisena uusioversiona, mutta monet fanit ottivat sen nihkeästi vastaan. Uusioversiota on kritisoitu varsinkin sen fysiikkamallinnuksen osalta.

Uusioversion työsti kasaan chicagolainen Robomodo, joka vastasi aikoinaan myös rullalautaohjainta hyödyntäneiden Tony Hawk: Ride ja Tony Hawk: Shred -pelien kehityksestä.

Tony Hawk -sarjan alkujaan luonutta Neversoftia ei ole enää virallisesti olemassa. Studio sulautettiin osaksi Call of Duty -kehittäjä Infinity Wardia aiemmin tänä vuonna.

Lähde: Tony Hawk (Twitter), Eurogamer

Lisää luettavaa