Uusi toimitusjohtaja astuu suomalaisen Remedyn johtoon

Suomalainen Remedy jatkaa kohti tulevaisuutta uuden toimitusjohtajan vetämänä.

11.8.2016 19:23

Espoolaispelitalo Remedy on saanut uuden toimitusjohtajan. Vastaisuudessa hommaa hoitaa helsinkiläisstudio RedLynxillakin aikoinaan toimarin tehtäviä tehnyt Tero Virtala, joka on viimeiset kaksi vuotta rakentanut uraa itsenäisenä konsulttina.

Ennen Virtalaa Remedyn toimitusjohtajana toimi väliaikaisesti sen perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja Markus Mäki. Mäki otti roolin haltuun aiemmin viime vuonna, kun 15 vuotta Remedylla vaikuttanut Matias Myllyrinne läksi Kyprokselle World of Tanksista tutun Wargamingin riveihin.

– Remedyn ytimen muodostavat todella taidokkaat ja intohimoiset ihmiset, jotka ovat todistaneet pystyvänsä luomaan uniikkeja ja maailmanluokkaa olevia pelikokemuksia. Yhtiön siirtyessä tekemään samanaikaisesti töitä useiden eri peliprojektien parissa, on se tarjoamassa yhä enemmän mahdollisuuksia niin pelaajille, henkilöstöllemme, kumppaneillemme kuin yhtiöllemmekin, Virtala kertoo häntä esittelevässä Remedyn uutiskirjoituksessa.

Parhaillaan yhden Remedyn viimeisimmistä projekteista tiedetään olevan korealaisen Crossfire 2 -räiskintäpelin tarinatilan luominen. Yhtiö ilmoitti aiemmin tällä viikolla tuovansa vielä myös tuoreen Quantum Break -toimintapelinsä Steamiin.

Lähde: Remedy, Talouselämä

Lisää luettavaa