Uusi toiminnallinen Final Fantasy saapuu länsimaihin

Japanissa jo joulukuussa nähty hieman Monster Hunter -henkinen Final Fantasy Explorers saapuu Eurooppaan ja Amerikkaan.

30.7.2015 14:12

Square Enix on tuomassa toiminnallisen Final Fantasy Explorers -pelinsä länsimaihin. 3DS:lle kehitetty tuotos saadaan ensiksi Pohjois-Amerikkaan 26. tammikuuta ja lopulta myös aina Eurooppaan asti 29. tammikuuta.

Japanissa alkujaan jo viime joulukuussa julkaistu Final Fantasy Explorers on erityisesti yhteistyöpelaamista silmällä pitäen kehitetty kokemus. Ytimeltään hieman Monster Hunter -henkisen peli koostuu pääasiallisesti reaaliajassa tapahtuvasta hirviöntappotoiminnasta, jota pyritään pitämään vaihtelevana kattavan ammattijärjestelmän voimin. Kaiken kaikkiaan erilaisia ammatteja aina ritarista mustaan maagiin pelistä pitäisi löytyä reilut 20 kappaletta.

Pientä fanipalvelua Final Fantasy Explorersissa myös silloin tällöin harrastetaan. Sen lisäksi, että Ifritin ja Shivan tapaiset eidolon-otukset ovat pelissä mukana jälleen niin sekä vihollisina että myös taisteluun kutsuttavina apureina, tarjoaa peli ajoittain mahdollisuuden myös muuttaa sankarinsa esimerkiksi Cloudin tapaiseksi legendaariseksi Final Fantasy -hahmoksi. Hieman maistiaisia tästä kaikesta tarjoaa oheinen julkistustraileri.

Lisää luettavaa