Nintendo on paljastanut jälleen yhden moninpelivetoisen Zelda-seikkailun. Uusi peli on 3DS:lle kehitetty The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, joka on tarkoitus tuoda Eurooppaan vielä kuluvan vuoden lopulla.

Tri Force Heroes nojaa kolmen eri Link-hahmon voimin tapahtuvaan yhteistyöpelaamiseen, jota vaaditaan niin pulmanratkonnassa kuin vihollisia vastaan taistellessa. Tavanomaista Zelda-kaavaa väritetään tällä kertaa vieläpä myös Linkeille puettavilla erilaisilla asusteilla, jotka vaikuttavat hahmojen kykyihin ja työkaluihin.

Tri Force Heroes tulee tukemaan sekä lokaalisti että myös netin ylitse tapahtuvaa moninpelaamista. Halutessaan peliä voi kyllä pelata yksinkin, jolloin kolmen hahmon ohjastaminen tapahtuu näitä aina tarpeen vaatiessa vaihdellen.

Tri Force Heroes on tällä hetkellä toinen 3DS:lle parhaillaan matkalla oleva Zelda-peli. Toinen tuotos on vuorostaan ensi vuonna julkaistava Hyrule Warriors Legends, joka on lisäsisällöllä ja muutamilla uusilla hahmoilla sekä kentillä kyllästetty käännös Wii U:lla alkujaan tavatusta Hyrule Warriorsista.

Lisää luettavaa