Uusi taskuhirviösukupolvi lähestyy taas Pokémon GOta – pelaajapalautettakin kuunnellaan

Sinnohin taskuhirviöiden saapumiseen on alettu valmistautua Pokémon GOssa.

9.10.2018 18:02

Seuraava satsillinen uusia taskuhirviöitä on vähitellen tekemässä taas tuloaan Pokémon GOhon. Niantic ja The Pokémon Company julkaisivat pelistä tiistaina lyhyen kiusoitteluvideon, jonka yhteydessä yhtiöt kertovat suoraan, että ne ovat valmistautuneet tuomaan SInnoh-alueelta tuttuja hirviöltä hiljalleen osaksi peliä.

Sinnoh-aluehan esiteltiin alunperin DS:n Pokémon-peleissä Diamond, Pearl ja Platinum. Alueen hirviöitä edustavat esimerkiksi Turtwig, Chimchar ja Piplup. Näistä saadaankin vihiä uudella videolla.

Ennen uusia hirviöitä Nianticin olisi tarkoitus tehdä seuraavina viikkoina peliin muutamia tasapainotuksia, joihin on otettu mallia pelaajapalautteesta. Vastaisuudessa sään pitäisi vaikuttaa vähemmän taskuhirviöiden ilmestymiseen ja yksittäisillä alueilla hirviöitä pitäisi alkaa näkyä monipuolisempana tarjontana ajan mittaan. Puistojen kaltaisilla alueilla vaihtelun on erityisesti määrä korostua.

Pokémon-taisteluihin saadaan niihinkin hieman viilauksia. Pokémonien välisiä isompia elinvoimapiste-eroja esimerkiksi tiivistetään ja puolustusvetoisten hirviöiden merkitystä taisteluissa on haluttu korostaa.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa muutoksilla ja uusien hirviöiden saapumiselle ei ole vielä annettu.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Lisää luettavaa