Uusi taistelija liittyy Dead or Alive 6:een ensi viikolla – kohuttuun hiusväriveroon luvataan muutosta

Dead or Alive 6:n hahmotarjonta kasvaa yhä samalla, kun Koei Tecmo pyrkii vastaamaan pelin hiusvärikohuun.

8.3.2020 17:08

Dead or Alive 6:ssa ollaan näkemässä vaihteeksi taas vähän muutakin kuin vain kosmeettista sisältöä. Alkavalla viikolla maaliskuun 10. päivä taistoihin liittyy Tamaki, joka on tähän asti ollut tuttu vain Dead or Alive Extreme -sivupelien puolelta.

Tamaki hyödyntää taistellessaan aikidoa ja tämän kykyjä onkin esitelty ensimmäisen kerran näin viikonloppuna Famitsu-lehden tuoreella videolla. Hahmo on osa pelin neljättä kausikorttia, jolle kertyy hintaa jälleen kerran kaikkine asupaketteineen noin 90 euroa. Yksittäin hankittuna uudet hahmot kustantavat tavanomaisesti 6-8 euroa.

Vuoden ikään juuri yltänyt Dead or Alive 6 on myös ollut hiljattain lisäsisällöllään pienen kohun keskellä. Syynä on ollut pelin tapa tarjota mahdollisuutta vaihtaa hahmojen hiusten väriä PS4:llä niin sanotuilla maksullisilla Premium Ticket -esineillä. Hiusvärit eivät ole pelissä myöskään vain kertaostoksia, vaan tikettejä on täytynyt käyttää joka kerta uudelleen, vaikka haluamansa erikoisvärin olisi jo aiemmin sattunut hankkimaan käyttöönsä.

Käytännössä yhdelle värinvaihdolle on kertynyt näin hintaa noin dollarin verran.

Koei Tecmo on sittemmin kommentoinut tapausta pahoitellen asiasta ja luvannut löytää paremman ratkaisun ominaisuudelle. Tarkoituksena julkaisijalla olisi kertoa asiasta lisää sosiaalisen median tileillään lähipäivinä.

Lähde: Gematsu, Dead or Alive (Twitter), Famitsu

Lisää luettavaa