Uusi suuri Sonic the Hedgehog -peli vahvistui ensi vuodelle – Sonic Colors Ultimate ja Sonic Origins -kokoelma myös julki

Paljastukset tehtiin osana lyhyttä Sonic Central -verkkolähetystä.

28.5.2021 08:55

Seuraava suuremman luokan Sonic the Hedgehog -peli odottaa meitä ensi vuonna, Sega on paljastanut uusimmassa Sonic Central -verkkolähetysessä.

Team Sonicin kehittämällä pelillä ei ole toistaiseksi vielä vahvistettu nimeä, mutta siitä esiteltiin lähetyksessä lyhyt teaser-video, jossa sininen siili viiletti menemään metsäisissä maisemissa. Peli on työn alla uuden ja edellissukupolven PlayStationeille ja Xboxeille niin kuin myös Switchille sekä pc:lle.

Myös tämän vuoden puolella Sonic-loikkaa on kepeästi tarjolla. Syyskuun 7. päivä julkaisunsa saa Sonic Colors Ultimate, joka tietenkin ehostaa nykylaitteille alkujaan Wiiltä tutun Sonic Colors -hyppelyn luvaten mukaan myös pelillisiä parannuksia. Tulossa ovat niin Xbox One, PlayStation 4-, Switch- kuin Epic Games Storen kautta myytävä pc-version.

Ensi vuonna tuloaan tekee lisäksi kokoelmapaketti Sonic Origins, joka ujuttaa sisäänsä Sonic the Hedgehogin, Sonic the Hedgehog 2:n, Sonic 3 & Knucklesin sekä Sonic CD:n. Lisätietoja siitä on määrä kuulla myöhemmin tämän vuoden aikana.

Kokonaisuudessaan Sonic Central -lähetys on katsottavissa trailereinene alta.

Lisää luettavaa