Uusi suomalainen pelistudio on syntynyt palkituilta kotimaisilta kehittäjäkonkareilta

Crayon Physics Deluxen, The Swapperin ja Environmental Station Alphan kehittäjät ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja perustanee tuuden suomalaisstudion.

16.7.2017 01:38

Uusi helsinkiläinen indiepelitalo Nolla Games on paljastanut itsensä. Studion takaa ei löydy myöskään mikään täysistä nollista koostuva kehittäjäjoukko, vaan sen ovat perustaneet Crayon Physics Deluxen luonut Petri Purho, The Swapperia työstänyt Olli Harjola ja Environmental Station Alphaa tehtaillut Arvi Teikari.

Nolla Gamesilta kerrotaan, että kolmikko on itse asiassa painanut hommia tutkan alla jo viimeiset neljä vuotta. Tänä aikana se on ehtinyt luomaan esimerkiksi oman Falling Everything Engineksi kutsutun pelimoottorinsa. Sen luvataan kykenevän käsittelemään mittavia ja fysiikkapohjaisia maailmoja, joissa kaikki rakentuu simuloiduista ja näin ollen interaktiivisista pikseleistä.

Näytteen moottorin toiminnasta voi jo nähdä Nolla Gamesin ensimmäiseltä videolta. Varsinainen Falling Everything Enginea hyödyntävän ensimmäisen pelin olisi vuorostaan määrä paljastua piakkoin.

Lähde: Nolla Games

Lisää luettavaa