Uusi Space Jam -elokuva saa oman erikoisen pelinsä – lennokkaat fani-ideat auttavat synnyssä

Tulossa ylimääräisenä etuna Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille.

16.12.2020 14:08

Ensi vuonna saapuva Väiski Vemmelsäären ja koripallotähti Lebron Jamesin tähdittämä elokuva Space Jam: A New Legacy kääntyy vielä myös pelin muotoon. Warner Bros. ja Microsoft ovat julkistaneet yhteisen hankkeen, jonka tarkoituksena olisi luoda fani-ideoiden muovaama arcade-tyylinen koripallopelikokemus.

Peliä varten on parhaillaan käynnissä kilpailu, jossa kuka tahansa voi käydä ehdottamassa omaa lennokasta tapaa sovittaa Space Jam -pelimuotoon. Kilpasivuilla tarjotaan jo muutamia valmiita ehdotuksia siitä, miltä peli voisi näyttää, ja tarjolla on heti jo roolipelin ja pulmaräiskinnän kaltaisia hieman erikoisempiakin väännöksiä.

Kaikkiaan tarkoituksena olisi valita kaksi voittavaa ideaa, joiden pohjalta klassikkopelien elvyttäjänä tunnettu Digital Eclipse -studio kyhää pelin valmiiksi kesäkuun paikkeilla. Peli tuodaan saataville ylimääräisenä etuna Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille.

Kilpailun siivellä Microsoft järjestää nyt vuodenvaihteessa joukon Space Jam -teemaisia ohjelmointityöpajoja, joiden tarkoituksena olisi opastaa kaikkia teineistä ylöspäin pelinkehityksen maailmaan. Työpajatarjontana voi tutustua tästä.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa