Uusi sisällön täyteinen vuosi käynnistyy tänään Rainbow Six Siegessa

Rainbow Six Siegessa paukutellaan taas hieman tuoreemmissa merkeissä.

6.3.2019 14:07

Rainbow Six Siegen neljäs sisältövuosi on startannut tänään keskiviikkona. Kaiken laittaa aluilleen Operation Burnt Horizon, joka on päivitetty osaksi peliä ensin pc:llä noin kello 16:00, PlayStation 4:llä 17:00 ja Xboxilla 18.00.

Uudelta sisällöltään Burnt Horizon keskittyy Australiaan. Tämä näkyy niin uutena Outback-karttana kuin kahtena australialaisena lisäoperaattorina. Hajanaisia lisäesineitä on tietysti samalla heitetty mukaan niin kuin myös tasapainotuksia ja bugikorjauksia.

Operation Burnt Horizonin kotisivu on löydettävissä tästä. Sen kautta Ubisoft on listannut yksityiskohtaisest pelini tuoretta tarjontaa.

Tuttuun tapaan myös Rainbow Six Siegen neljäs vuosi on jaettu neljään kauteen, joista Burnt Horizon muodostaa ensimmäisen. Myöhemmissä kausissa tulossa on yhä lisää operaattoreita ja pelin sisäisiä tapahtumia, minkä lisäksi kolme karttaa, Kafe, Kanal ja Theme Park, on tarkoitus tehtailla uuteen kuosiin. Erilaisia etuja haluaville tarjolle on tuotu jälleen myös oma uudelle sisältövuodelle omistettu kausikortti.

Lähde: Rainbow Six Siege (Twitter)

Lisää luettavaa