Uusi satsi lisäsisältöä paljastui XCOM 2:een – napattavissa ilmaiseksi rajatun aikaa

XCOM 2 saa juhlasisältöä XCOM: Enemy Unknownin synttäreiden kunniaksi.

2.10.2018 19:44

Firaxis on julkaisemassa tuoretta juhlasisältöä XCOM 2:een ensi viikolla 9. lokakuuta. Pelin pc-versio vastaanottaa tuolloin pelin War of the Chosen -lisäriä monipuolistavan Tactical Legacy Packin, joka on teemoitettu osin juuri kuuden vuoden ikään yltävän XCOM: Enemy Unknown mukaan.

Legacy Pack tuo mukanaan muun muassa 28 tuoretta karttaa, joista osa on remasteroituja versioita Enemy Unknownista ja Enemy Withinista tutuista alueista. Muutama Enemy Unknownista tuttu varuste tekee samalla paluun, mutta pelkkään menneiden muisteluun sisältö ei jää.

Isoja lisiä ovat myös uudet pelitilat, jotka tarjoavat hieman erilaisia keinoja nauttia XCOM-taktikoinnista. Tarjolla on muun muassa omien XCOM-tehtävien luomisen mahdollistava Skirmish-tila, setillisen toisiinsa linkitettyjä taktisia tehtäviä tarjoileva Legacy Ops -osuus ja erillinen haastetila. Audiovisuaalisia asetuksiakin on saatu lisää esimerkiksi uusilla ääniraitavaihtoehdoilla.

Videoesittely sisällöstä on katsottavissa alta. Lisäri on ilmainen kaikille XCOM 2:n ja War of the Chosenin Steam-version omistajille joulukuun 3. päivään asti. Jälkeenpäin hankittuna se kustantaa noin kahdeksan euroa. Konsolijulkaisua sille ei ole toistaiseksi suunniteltu.

Lähde: XCOM 2 (kotisivu)

Lisää luettavaa