Uusi RuneScape-peli suuntasi Steamiin – ja se pelaa laajalti itse itseään

Passiivisten klikkeripelien maailma on saanut jälleen uuden jäsenen RuneScape-sarjan hivuttauduttua mukaan joukkoon.

4.9.2016 10:21

RuneScape-sarja on hiljalleen kasvanut kattamaan jälleen yhden uuden pelin. Nyt syyskuun startattua Steamin Early Access -osastolla tutustumassa on voinut käydä ilmaiseksi pelattavaan RuneScape: Idle Adventuresiin, joka kulkee hieman Cookie Clickerin ja Candy Boxin kaltaisten passiivisten klikkeripelien jalanjäljissä.

RuneScapen MMO-historiaan sopien myös Idle Adventuresissa pelaajat päätyvät tekemään sankarillisia tekoja seikkailuja pursuavassa fantasiamaailmassa. Koko pelin kantava idea on kuitenkin se, että peli käytännössä pelaa usein itse itseään eteenpäin erilaisia mittareita ja lukemia kasvattaen, jolloin pelaajien roolina on lähinnä yksinkertaisilla toimenpiteillä ohjastaa ja tehostaa tätä prosessia.

RuneScape: Idle Adventuresia kehittää kanadalainen Hyper Hippo Games, joka on aiemmin luonut myös talouspohattateemalla varustetun vastaavanlaisen AdVenture Capitalist -pelin. Tarkoituksena studiolla olisi saada RuneScape: Idle Adventures virallisesti valmiiksi pc:lle ja mobiililaitteille vielä myöhemmin tänä vuonna tai viimeistään seuraavan puolen vuoden aikana.

Ennen early access -julkaisua peli ehti viettää kesän suljetussa beetatestauksessa. 

Lähde: Jagex

Lisää luettavaa