Uusi roolipeli paljastuu ensi viikolla – tekijänä Falloutista Star Warsiin asti vaikuttanut Obsidian

Obsidian Entertainment ja Private Division paljastavat ensi viikolla yhteistyöhankkeensa.

29.11.2018 09:23

Amerikkalaispelitalo Obsidian Entertainment on vahvistanut olevansa mukana ensi viikolla järjestettävässä The Game Awards -tapahtumassa. Omilla kotisivuillaan se on ryhtynyt näyttämään parikin kappaletta kiusoittelevia mainoksia, jotka uhkuvat retrohtavan tieteisseikkailun henkeä.

The Game Awardsin isähahmo Geoff Keighley on varmistanut vielä erikseen omalla Twitter-tilillään, että Obsidianilta on tulossa nimenomaan uuden roolipelin julkistus. Kyseessä on projekti, jota studio on pyöritellyt jo tovin aikaa eteenpäin yhdessä julkaisija Private Divisionin kanssa.

Private Division on osa peliyhtiö Take-Two Interactivea, joka omistaa myös 2K Gamesin ja Rockstar Gamesin. Sen ja Obsidianin yhteistyöstä kuultiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten, jolloin Private Divisionin vahvistettiin napanneen talliinsa myös Ancestors: The Humankind Odysseyn ja Project Wighting.

Fallout: New Vegasin, Star Wars: Knights of the Old Republic II:n ja Pillars of Eternityn kaltaisista peleistä tunnettu Obsidian päätyi vastikään osaksi Microsoftin pelistudioperhettä yhdessä toisen roolipelikehittäjä InXilen kanssa. Kyseisella kaupalla on tuskin ollut kuitenkaan vielä suuremmin vaikutusta Private Division -hankkeeseen. 

Lähde: Obsidian (kotisivu), Geoff Keighley (Twitter)

Lisää luettavaa