Uusi Resident Evil -peli näyttäisi olevan jo kehitteillä

Kaksi Resident Evilin peleistä vastannutta kehittäjää, Kōshi Nakanishi ja Yasuhiro Anpo, vihjailevat mahdollisen uuden RE-pelin olevan kehitteillä.

18.6.2017 10:00

Resident Evil 7:n ohjaaja Kōshi Nakanishi sekä Resident Evil: Revelations 2:n ohjaaja Yasuhiro Anpo vihjailevat uuden Resident Evil -sarjan pelin olevan kehitteillä.

Kaksikko ei suoranaisesti paljasta kehitteillä olevan juuri Resident Evil, mutta heidän sanamuodot viittaavat vahvasti tulevan projektin olevan nimenomaan osa maineikasta kauhupelisarjaa.

– Luomalla tukirangan Resident Evilistä pelottavana pelisrarjana olemme myös onnistuneet helpottamaan Resident Evilin muiden elementtien iterointia ja kehitystä. Capcomilla on myös monia kehittäjiä, minä mukaan lukien, jotka rakastavat Resident Eviliä ja Anpo-sanilla on jotain ylistyksen arvoista kehitteillä, Nakanishi paljastaa käännetyssä haastattelussa.

– En voi julkistaa mitään vielä, mutta kehitän tiettyä tuotetta. Olkaa ystävällisiä ja odottakaa sitä, Anpo jatkaa kommenttia.

Kyseessä voi olla myös täysin itsenäinenkin teos, joka vain lainaa elementtejä Resident Evil -peleistä. Ennen virallista julkistusta aihetta kannattaakin pitää vielä toistaiseksi pelkkänä huhuna.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa