Uusi Pokémon-pulmapeli saapuu söpistämään alkavaa viikkoa

Ristikkojen ja Pokémonien ystäville voi alkavalla viikolla olla tarjolla herkkuja, sillä Pokémon Picross lähestyy vauhdilla 3DS:ää.

29.11.2015 19:15

Nintendon käsikonsoleilla hyvää menestystä nauttinut Picross-pulmapelien sarja on palaamassa 3DS:lle taas ensi viikolla. Joulukuun 3. päivä eShopista nappaamassa voi käydä Pokémon Picrossin, jonka takaa löytyy sekä useita aikaisempia Picross-osia että myös Pokémon Pinballin kaltaisia pelejä vuosien varrella kehittänyt Jupiter Corporation.

Aiempien Picross-pelien tapaan myös Pokémon Picrossissa ydinideana on ratkoa joukko japanilaisia ristikkoja, jotka muodostavat aina jonkinlaisen kuvan, kunhan ristikko on saatu vain täytettyä. Kuvat ovat tällä kertaa tietysti Pokémon-teemaisia ja niitä muodostamalla pelaajat pääsevätkin rakentamaan omia Pokémon-tiimejä, joiden erikoiskyvyillä ristikkojen ratkonnasta voi tehdä helpompaa.

Kaikkiaan peliin luvataan mukaan noin 300 ristikkopulmaa.

Pokémon Picross on jälleen yksi Nintendon niin sanotuista ”ilmaiseksi aloitettavissa olevista” peleistä. Pelin voi siis ladata ilmaiseksi, mutta sen sisältöä rajataan ajoittain ainakin picrite-nimisellä valuutalla avattavilla porteilla. Picriteja voi ansaita sekä pelaamalla että myös oikealla rahalla.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa