Uusi Pokémon-peli saapui mobiililaitteille – ja se on siitä oudommasta päästä

Uusi Pokémon-mobiilipeli Magikarp Jump on saapunut, ja siinä nimen mukaisesti kasvatetaan omia hyppeleviä karppihirviöitä.

26.5.2017 19:07

The Pokémon Company on siunannut Android- ja iOS-laitteilla jälleen yhdellä uudella taskuhirviöihin keskittyvällä pelillä. Uusin maailmanlaajuisen julkaisun saanut tuotos on Pokémon: Magikarp Jump, joka on vähintään yhtä kumma tapaus kuin sen nimi antaa olettaa.

Lukuisten erilaisten taskuhriviöiden sijaan Magikarp Jumpissa tarkoituksena on kasvattaa omia Magikarp-kaloja pyrkien erityisesti kehittämään niistä taitavia hyppijöitä, jotka jättävät muut Magikarpit varjoonsa. Apua kasvatuksessa auttavat muut Pokémon-hirviöt, jotka saattavat eksyä ajoittain pelaajan treenisessioiden keskellä.

Kutakin yksittäistä Magikarpia on mahdollista treenata joko tasoon kunnes ne menettävät tajuntansa tai kun ne päästää eläkkeelle noin tason 20 jälkeen. Tämän jälkeen haltuunsa saa uuden alusta asti treenattavan kalahirmun, joka on kuitenkin aina himpun verran edeltäjäänsä vahvempi yksilö.

Saatavilla Pokémon: Magikarp Jump on ilmaiseksi. Peli sisältää mikromaksuja, mutta niiden malli on  ilmeisesti hieman erikoinen. Pelisivusto Eurogamer on raportoinut, että The Pokémon Company on nimittäin estänyt pelaajia käyttämästä peliin rahaa enemmän kuin 100 dollaria.

Lähde: The Pokémon Company, Eurogamer

Lisää luettavaa