Uusi platinainen Transformers-peli esittäytyi virallisesti

Viimeviikkoisen vuodon jälkeen Transformers Devastation on julki nyt virallisesti.

17.6.2015 22:18

Vajaa viikko sitten julkisuuteen lipsahtanut Transformers Devastation on tallustanut julkisuuteen virallisesti. Pelin julkistuksen myötä Devastationista onkin saatu katsottavaksi lyhyt pelikuvatraileri, joka antaa alustavan kuvan siitä, miten 80-luvun Transformersit kääntyvät pelimuotoon tänä päivänä Platinum Gamesin käsissä.

Varmaa nyt myös on, että pelin kehitystä vetää Kenji Saito, joka oli aikoinaan ohjastamassa myös Metal Gear Rising: Revengeancen kehitystä. Hänen ohellaan peliä on työstämässä myös aiemmin esimerkiksi Bayonetta 2:n ja Legend of Korra -pelin parissa hääränneitä kehittäjiä.

Transformers Devastation julkaistaan vielä kuluvan vuoden syksyllä. Pelaamaan sitä päästään niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä kuin pc:lläkin.

Tämän vuoden E3-messut ovat olleet erittäin kiireistä aikaa Platinumille. Transformersin ohella studion on kuluvan viikon aikana vahvistettu työskentelevän myös Wii U:n Star Fox Zeron sekä PlayStation 4:lle saapuvan täysin uuden Nier-pelin parissa. Gamescomissa voimmekin sitten odottaa lisätietoja vielä Hideki Kamiyan Scaleboundista.

Lisää luettavaa