Uusi pelimuoto ja lohikäärmelaajennus paljastuivat Hearthstoneen

Hearthstonen loppuvuoteen mahtuu lohikäärmeitä ja automaattishakkia.

1.11.2019 20:07

Blizzard on vahvistanut suunnitelmansa koskien Hearthstonen lähitulevaisuutta. Edessä pelillä siintää niin tuore Descent of Dragons -laajennus kuin myös kokonaan uusi pelitila Battlegrounds. 

Joulukuun 10. päivä saapuva Descent of Dragons lisää peliin 135 uutta korttia ja teemoitettu tietysti lohikäärmeiden mukaan. Erityisen keskeisessä roolissa siinä nähdään lohikäärmeiden lohikäärme Galakrond, joka tuodaan peliin kutakin hahmoluokkaa edustavalla viidellä sankarikortilla. Kyseistä sankarikorttia pääsee vielä muokkaamaan tuoreella Invoke-avainsanalla, sillä sitä kantavat kätyrit voivat auttaa Galakrondia muuttamaan muotoaan.

Galakrondin tärkeydestä johtuen kaikki Hearthstone-pelaajat saavat automaattisesti sen viisi eri versiota, kun he kirjautuvat peliin sisään Descent of Dragonsin saapuessa ja ennen maaliskuun loppua.

Battlegrounds on vuorostaan käytännössä Hearthstonen vastaus viimeisen vuoden aikana suosiota keränneelle Auto Chess -pelityypille. Siinä kerralla kahdeksan pelaajaa ottaa keskenään yhteen värväten yhden ottelun varrella useita erilaisia sankareita 24 vaihtoehdon joukosta ja sijoittelemalla näitä sitten strategisesti pelialueelle. Näillä taistellaan sitten yksitellen muita pelaajia vastaan automatisoiduissa taisteluissa.

Battlegrounds on määrä saada avoimene betaan 12. marraskuuta, mitä edeltää 5.-11. marraskuuta rajatumpi varhaisjulkaisuvaihe. Tila on käytännössä suunniteltu omaksi itsenäiseksi kokemuksekseen, joka nyt vain sattuu käyttämään Hearthstonea pohjanaan.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa