Uusi pelattava sankari esittäytyy Marvel’s Avengersin trailerilla

Nuori supersankari paljastui pelattavaksi hahmoksi uudella trailerilla.

5.10.2019 11:01

Marvel’s Avengersissa esiintyvien supersankareiden joukko kasvoi juuri yhdellä, kun uusi traileri esitteli nuoren Kamala Khanin – eli Ms. Marvelin. Kamalan epäiltiin esiintyvän pelissä ainakin lyhyesti aikaisemman videokuvan perusteella, mutta New York Comic-Conissa näytetty pätkä paljasti nuoren sankarin olevan myös pelattava hahmo.

Kamala – joka on Kostajien suuri fani – on paikalla pelin tarinan käynnistävän A-Dayn aikana. Trailerin alussa hän esittäytyy Thorille. Kuten aikaisemmista trailereista on nähty, päivän traagiset tapahtumat ajavat Kostajat erilleen, ja paha AIM nousee maailman suojelijaksi supersankareiden tilalle.

Sarjakuvien tapaan Kamala edustaa Inhumans-rotua, ja hänen supervoimansa on minkä tahansa ruumiinosansa koon muuttaminen. Traileri antaa ymmärtää, että lähdemateriaalista poiketen Inhumanit saivat voimansa jotenkin A-Dayn aikana sattuneen räjähdyksen seurauksena, ja AIMilla on onnettomuuden ”uhreille” jonkinlainen parannus.

Kamala kuitenkin epäilee AIMin rehellisyyttä, ja varastaa näiden palvelimilta todisteet siitä, että Kostajat lavastettiin syylliseksi A-Dayn onnettomuuteen. Kamala vie todisteet Kostajille, ja kaikesta päätellen laukaisee tapahtumaketjun, joka tuo maan mahtavimmat sankarit takaisin yhteen. Trailerilla nähdään myös lyhyesti, kuinka Kamala taistelee pahiksia vastaan ja kiipeilee esteiden yli supervoimiaan hyödyntäen.

Marvel’s Avengers julkaistaan 15. toukokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lisää luettavaa