Uusi Paradox-strategiapeli tulossa Romero Gamesin Doom- ja Wizardry-veteraaneilta

John ja Brenda Romeron oma Romero Games -studio työstää strategiapeliä Paradoxille.

2.4.2019 21:00

Uusi strategiapeli on tekemässä tuloaan kehittäjäveteraanien John ja Brenda Romeron omalta Romero Games -pelistudiolta. Hanketta varten näyttäisi löytyneen myös oivallinen kumppani, sillä pelin luomisessa on auttamassa genreen erikoistunut ruotsalaispelitalo Paradox Interactive.

– Tämä on projekti, jonka parissa olemme halunneet työskennellä jo pitkään, joten on erityisen jännittävää, että olemme löytäneet yhteistyökumppanin Paradox Interactivesta unelman toteuttamiseksi, Brenda Romero kommentoi Paradoxin lehdistötiedotteessa.

Mitään konkreettisia tietoja Romero Gamesin ja Paradoxin uutukaisesta ei ole vielä annettu. Toistaiseksi sille on lähinnä omistettu oma pieni nettisivunsa, jonka kautta tilattavissa on projektin kuulimisista kertova uutiskirje. Yhtiöiden mukaan peli ei kuitenkaan ole perustumassa mihinkään jo olemassaolevaan sarjaan ja lisätietoja olisi mahdollisesti luvassa E3-messujen paikkeilla.

Romero Games sekä sen perustanut aviopari ovat viime aikoina työstäneet enemmän lähinnä pienempiä peliprojekteja, mutta kokemusta alalta piisaa tiimissä silti roimasti. John oli tunnetusti mukana luomassa Wolfenstein 3D:n, Doomin ja Quaken kaltaisia pelejä id Softwarella, kun Brendalla on ollut historiaa esimerkiksi Jagged Alliance– ja Wizardry-sarjojen parissa.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa