Uusi Need for Speed sanoo ei kaikenlaisille lisämaksuille

Uuden Need for Speedin kehittäjä Ghost Games luottaa peliinsä sellaisena, kuin se on.

17.9.2015 07:51

Uutta Need for Speedin kehittävä Ghost Games ei käy ahnehtimaan pelinsä kanssa.

Need for Speedin verkkosivuille ilmestyneen kysymysosion perusteella peliin ei näillä näkymin ole suunnitteilla minkäänlaista maksullista lisäsisältöä. Sen sijaan pelikokemusta tullaan laajentamaan sarjalla ilmaisia sisältöpäivityksiä vaikkapa The Witcher 3:n tai ajopelikollega Driveclubin tapaan. Pelin ensi keväälle lipsuva pc-julkaisu tulee sisältämään kaiken sen ilmestymiseen mennessä ilmoille saadun lisäsisällön.

Rahastamaan ei pyritä myöskään lukituilla autoilla tai radoilla, vaan täysin mikromaksuttomassa pelissä voi edetä vain tekemällä töitä oman menestyksensä eteen. Pelin koko autoarsenaali tulee olemaan vapaasti pelaajan käytössä heti alusta asti, kunhan taskurahaa saa laitettua tarpeeksi säästöön himoitut kaarat ostaakseen.

Ghost Games on myös ilmoittanut pelin pyörivän PlayStation 4:llä ja Xbox Onella lukittua 30 ruudun sekuntivauhtia tasalaatuisen pelikokemuksen saavuttamiseksi. Studion mukaan peli ei tule tukemaan jaetun ruudun kisailua samasta syystä.

Need for Speed julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 5. marraskuuta. Pc-version virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu.

Lähde: Need for Speed, VG247

Lisää luettavaa