Uusi Need for Speed -peli on paljastunut – katso ensitiedot

Uusin Need for Speed haluaa käynnistää suositun autoilusarjan uudelleen tänä syksynä sekä PlayStation 4:llä, Xbox Onella että pc:llä.

21.5.2015 16:50

Electronic Arts on paljastanut varoen seuraavan Need for Speed -sarjan osan. Ainakin toistaiseksi ihan vain Need for Speediksi kutsuttu uutukainen on matkalla sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että pc:lle ja sen on määrä olla eräänlainen sarjan uudelleen käynnistävä peli.

Pelin takaa löytyy jälleen ruotsalainen Ghost Games, joka vastasi myös vuonna 2013 saapuneen Need for Speed Rivalsin kehityksestä. Yksityiskohdat uutukaisesta ovat vielä hatarat, mutta ainakin ajamaan pelissä pitäisi päästä jonkinlaisessa öisessä avoimessa maailmassa, jossa myös syvällinen autojen kustomointi ja eräänlainen tarina ovat myös läsnä.

Apuna pelin kehityksessä Ghost Games on tällä kertaa käyttänyt EA:n omaa autoiluintoilijoista koostuvaa Speedhunters-yhteisöä. Yhteisön palautteen voimin peliin on pyritty erityisesti tuomaan autenttisen autokulttuurin tunnelmaa.

Uusi Need for Speed on tarkoitus julkaista tulevan syksyn aikana. Ohessa sen lyhyt teaser-traileri. Kunnollisen pelikuvatrailerin pitäisi paljastua kesäkuun 15. päivä osana E3-pelimessuja.

Lähde: EA (1), (2)

Lisää luettavaa