Uusi näyttävä taistelupeli paljastui Guilty Gear- ja Dragon Ball -kehittäjiltä

Arc System Works näyttää taitojaan seuraavaksi Granblue Fantasy Versus -pelillä. PlatinumGamesin Granblue Fantasy Relinkista on saatu myös uutta pelikuvaa.

15.12.2018 21:56

Arc System Works pääsee väläyttelemään komeaa taistelupeliteknologiaansa taas ensi vuonna. Yhdessä japanilaisen Cygamesin kanssa se on paljastanut nyt näin viikonloppuna Granblue Fantasy Versuksen, joka ilmestyy ainakin Japanissa PlayStation 4:lle ensi vuonna.

Peli pohjautuu Japanissa villinneeseen Granblu Fantasy -mobiilipeliin, josta Arc on muovannut hyvin paljon Guilty Gear Xrdia ja Dragon Ball FighterZia muistuttavan mättökokemuksen. Peliä ei ole ainakaan vielä vahvistettu länteen, mutta jo nyt sille on olemassa sentään edes englanninkieliset verkkosivut.

Toiminnassa Granblue Fantasy Versus on nähtävillä oheisella trailerilla

Mätkintäpelin ohella Cygames on paljastanut uutta pelikuvaa PS4:n toisesta Granblue Fantasy -pelistä, Granblue Fantasy Relinkista. PlatinumGamesin kehittämää toimintaroolipeliä on esitelty useampaan otteeseen aiemminkin, mutta myös se odottaa yhä virallista vahvistusta länsijulkaisuaan varten. Ohessa siitä voi katsastaa silti niin tuoreen trailerin että pidemmän esittelypätkän.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Relinkilla ei vielä ole.

Lisää luettavaa