Uusi näytelty Final Fantasy -televisiosarja tekee tuloaan

Final Fantasy XIV:n Eorzea-maailma toimii vielä näyttämönä uudelle näytellylle televisiosarjalle.

27.6.2019 16:40

Sony Pictures Television ja tuotantoyhtiö Hivemind Entertainment ovat puuhailemassa omaa näyteltyä Final Fantasy -televisiosarjaa. Sarja käyttää hyödykseen Final Fantasy XIV:n Eorzea-maailmaa, jossa sen on tarkoituksena kertoa kuitenkin oma uusi alkuperäistarinansa. 

– Televisio on ideaali media Final Fantasyn poikkeuksellisen syvyyden, hienostuneiden teemojen, vertaansa vailla olevan mielikuvituksen ja lukuisten uniikkien ja hyvin toteuttujen hahmojen kaappaamiseen. Teemme väsymättä töitä tuodaksemme yhteen taiteilijoita, jotka ovat yhtenäisiä kunnioittamaan sarjan merkillistä perintöä ja sen miljoonia faneja ympäri maailman, Hivemindin perustajajäsen Jason Brown toteaa.

Hivemind tunnetaan varsinkin Amazonin The Expanse -sarjan tekijänä. Se valmistelee Netflixiin parhaillaan myös sovitusta Noiturista eli The Witcherista.

Final Fantasy XIV:stä on aiemmin nähty näytelty japanilaissarja The Dad of Light, josta on sittemmin puuhailtu myös elokuvaversiota. Suuren fantasiatarinan sijaan kyseessä on ollut kuitenkin draamasarja, jossa toisistaan etääntyneet isä ja poika löytävät toisensa Final Fantasy XIV:ää pelaamalla.

Parhaillaan Final Fantasy XIV valmistautuu uuden laajennuksen saapumiseen. Shadowbringers-lisäri julkaistaan virallisesti ensi viikolla 2. heinäkuuta, mutta sen ennakkotilaajat voivat ottaa varaslähdön tämän viikon perjantaista alkaen.

Lähde: Sony Pictures

Lisää luettavaa